Ingrediënten voor 20 stukjes van 60 gram:
425 gram suiker
4 eieren
1 zakje vanillesuiker
225 gram boter
130 gram pure chocolade
150 gram bloem
1/2 tl. zout
150 gram gehakte noten
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 180°C, zonder ventilatie.
- Mix de suiker, vanillesuiker en eieren tot ze het beslag lichtgeel en luchtig is.
- Voeg de gesmolten chocolate en gesmolten boter toe aan het eiermengsel.
- Weer mixen.
- Voeg de gezeefde bloem en het zout toe en nog een keer mixen.
- Dan voorzichtig de gehakte noten toevoegen.
- Doe het beslag in een met boter bestreken bakblik, ongeveer twee centimeter hoog.
- Ongeveer 30 tot 35 minuten bakken totdat een sateprikker 'droog' uit het midden van de brownie komt.
Tip: vers eten vanwege de knapperige korst en zachte binnenkant
Geen opmerkingen:
Een reactie posten