donderdag 30 september 2010

Salade van Ria, heerlijk als bijgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:
2 stengels bleekselderij
100 gram jong belegen kaas
30 gram ongezouten pinda’s
125 ml crème fraîche light
2 eetlepels citroen
mespuntje paprikapoeder
mespuntje masala kerrie
1 grote groene appel
zout en peper naar behoefte

Bereiding:

  • Bruneer de pinda’s in een droge koekenpan (wel bij blijven, gaat snel te hard).
  • Crème fraîche aanmaken met iets water en de kruiden
  • Bleekselderij, kaas en appel in kleine blokjes snijden en toevoegen.
  • Afgekoelde pinda's iets fijnhakken, toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
Tip: lekker als bijgerecht tijdens de BBQ, vooral als het koel geserveerd wordt.  
Bron: Ria van het buitenleven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten