Ingrediënten voorgerecht 8 amuses:
1 bosuitje
1 theelepel olijfolie
2 eetlepels sesamzaad
75 g zachte geitenkaas (bv. Bettine Blanc)
2 gedroogde abrikozen
Bereiding:
- Verhit de grillpan.
- Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom gaar.
- Snijd het groen in acht stukken.
- Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin en leg ze op een bord.
- Vorm van de geitenkaas een rolletje dat twee vingerbreedtes dik is.
- Rol dit rolletje door het sesamzaad en snijd het in acht plakjes.
- Leg acht eetlepels klaar.
- Snijd de abrikozen in reepjes.
- Leg op iedere lepel een plakje geitenkaas, wat reepjes abrikoos en een stukje bosui.
Tip: gewoon lekker genieten!
Bron: ah.nl/recepten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten