Ingrediënten voor 2 personen:
150 gram fusilli
125 gram gorgonzola
125 ml crème fraîche light
125 gram spekreepjes
125 gram kastanje champignons in partjes
15 gram pijnboompitten
7 x draaien met zwarte peper molen
40 gram veldsla
3 tomaten ontpit en in blokjes
Bereiding:
- Fusilli gaar koken (zonder zout).
- Spekjes niet te hard uitbakken, champignons en pijnboompitten meebakken en even uit laten lekken op keuken papier (indien te veel vet in pan).
- Spekjes, champignons en pijnboompitten terug in de pan, de gorgonzola en crème fraîche toevoegen.
- Op smaak brengen met zwarte peper, mag best pittig zijn.
- Serveren op een bord met een laagje veldsla, dan de past en erop de tomaten strooien.
Bron: met de complimenten aan Sandra voor dit prettige en snel te bereiden recept.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten