donderdag 28 oktober 2010

Pasta à la Sandra

Ingrediënten voor 2 personen:
150 gram fusilli
125 gram gorgonzola
125 ml crème fraîche light
125 gram spekreepjes
125 gram kastanje champignons in partjes
15 gram pijnboompitten
7 x draaien met zwarte peper molen
40 gram veldsla
3 tomaten ontpit en in blokjes

Bereiding:
  • Fusilli gaar koken (zonder zout).
  • Spekjes niet te hard uitbakken, champignons en pijnboompitten meebakken en even uit laten lekken op keuken papier (indien te veel vet in pan).
  • Spekjes, champignons en pijnboompitten terug in de pan, de gorgonzola en crème fraîche toevoegen.
  • Op smaak brengen met zwarte peper, mag best pittig zijn.
  • Serveren op een bord met een laagje veldsla, dan de past en erop de tomaten strooien.
Bron: met de complimenten aan Sandra voor dit prettige en snel te bereiden recept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten