Ingrediënten voor 2 personen:
75 gram veldsla
100 gram geitenkaas met honing of Castello
1 rode paprika in reepjes
200 gram ossenhaas in driehoekjes gesneden
50 gram roomboter
Dressing
100 gram kookroom
flinke theelepel honing
Dijon mosterd
peper en zout
Voorbereiding:
- De geitenkaas of castello in de vriezer plaatsen.
- Als de kaas goed koud is, dan in blokjes snijden en nog even terug in de vriezer.
- Dressing ingrediënten samenvoegen en loskloppen.
- De dressing mag ‘pittig’ en zoet smaken. Het moet de salade dragen qua smaak.
Bereiding:
- Veldsla de wortelstam verwijderen en over twee borden verdelen.
- Reepjes paprika erover verdelen.
- De ossenhaas kort en heet aanbraden in de roomboter
- Ossenhaas, geitenkaas en dressing over de salade verdelen.
Tip: de kracht van dit recept is de combinatie van hartig en zoet en koud en warm!
Bron: unknown
Geen opmerkingen:
Een reactie posten