donderdag 28 oktober 2010

Spinach dip

Ingrediënten:
800 gram ontdooide diepvriesspinazie
1 ui
1 pakje Maggi 'Mix voor Groentesoep'
350 ml yoghurt
2-3 eetlepels mayonaise
½ blik waterkastanjes (bij de toko kopen)

Bereiding:

  • Zorg ervoor dat je spinazie goed ontdooid is en je het water eruit 'geperst' hebt. Zo voorkom je waterige spinach dip.
  • Snij de ui en de waterkastanjes in hele kleine stukjes.
  • Voeg alle ingrediënten samen.
  • Voeg mayonaise en yoghurt toe totdat jij het lekker vindt. Het beste geserveerd in een uitgehold brood. Stokbrood erbij en smullen maar!
Tip: het beste geserveerd in een uitgehold brood. Stokbrood erbij en smullen maar!       
Bron: met dank aan Vicky die al jaren succes boekt met dit heerlijke recept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten