maandag 1 november 2010

Latin Wrap (koud gerecht)

Ingrediënten tomaten salsa:
1 middel grote ui fijn gehakt
3 vleestomaten ontveld in stukjes
1 groene paprika in kleine blokjes
1 fijn gehakte Spaanse peper
1 theelepel oregano
2 eetlepels wijnazijn
zout en peper
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels suiker
2 takjes koriander gehakt

Ingrediënten Latin Kip:
12 cherry tomaten in 4 stukken gesneden.
300 gerookte kipfilet in reepjes (vleeswaar plakjes)
100 gram maïskorrels (blik of pot)
4 kleine wrap tortilla’s
1/2 ijsbergsla

Bereiding:

  • Snijden en wassen.
  • IJsbergsla in dunne reepjes snijden.
  • Meng alle ingrediënten voor de salsa door elkaar
  • 4 mooie bladeren ijsbergsla en de rest in reepjes
  • Meng de reepjes sla met cherrytomaten, kip en maïs
Samenstellen van de Wrap:

  • Beleg de wrap met de fijngesneden ijsbergsla.
  • Leg hierop de plakjes gesneden komkommer
  • Verdeel hierover de latin kip.
  • Tomaten salsa erop aan brengen.
  • Rol de wrap op.
Tip: wraps lauw warm serveren, anders scheuren ze tijdens oprollen.
Bron: wie het weet…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten