Ingrediënten voor 10 wraps:
600 gram gekruide reepjes shoarmavlees
220 gram uien
1 teentje knoflook
200 gram paprika (gemengde kleuren)
olijfolie
½ komkommer
½ fijn gesneden ijsbergsla
knoflooksaus
10 wraps
Bereiding:
Samenstellen van de wrap:
Bron: wie het weet…
600 gram gekruide reepjes shoarmavlees
220 gram uien
1 teentje knoflook
200 gram paprika (gemengde kleuren)
olijfolie
½ komkommer
½ fijn gesneden ijsbergsla
knoflooksaus
10 wraps
Bereiding:
- Snijd de uien in ringen en de paprika in reepjes.
- Snijd de komkommer in plakjes
- Verhit de olijfolie in een wok en smoor hierin de knoflook en de uienringen.
- Voeg nu reepjes shoarmavlees toe en bak het snel goudbruin en gaar.
- Voeg nu de paprikareepjes toe en laat het geheel nog enkele minuten garen.
- Bereid de knoflooksaus volgens recept en 24 uur laten intrekken.
Samenstellen van de wrap:
- Beleg de knoflook wrap met de fijngesneden ijsbergsla en verdeel hierover de saus.
- Leg hierop de plakjes gesneden komkommer
- Verdeel hierover de vleesmassa.
- Vouw de wrap in de vorm van een tasje.
Bron: wie het weet…
Geen opmerkingen:
Een reactie posten