Ingrediënten voor 8 wraps:
400 gram rundergehakt
1,5 ui
200 gram paprika
2 teentjes knoflook
½ blik kidneybeans (ca. 200 gram uitlekgewicht)
1½ dl. hot chilisaus
¼ krop ijsbergsla
500 gram geraspte oude kaas
peper, zout, tijm, rode pepertjes
10 wraps
Voorbereiding:
- Uien en paprika in kleine stukjes snijden
- Kruid het gehakt met peper, zout en tijm
- Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snij deze in ringetjes
- Knoflooksaus volgens recept maken en 24 uur in laten trekken.
- Sla in dunne reepjes snijden en in schaal serveren
- Oude kaas in schaal serveren
- Bak het gehakt samen met de uien voortdurend omroerend in de koekenpan
- Knoflook en paprika toevoegen
- Als laatste toevoegen de ringetjes rode peper, de kidneybeans en de chilisaus.
Samenstellen van de wrap
- Verdeel de ijsbergsla over de wrap
- Doe hier de opgewarmde gehaktmassa op en strooi er wat geraspte kaas over
- Voeg knoflooksaus naar smaak toe
- Rol de wrap op en snij ze schuin door
Bron: wie het weet…
Geen opmerkingen:
Een reactie posten