maandag 1 november 2010

Spanish wrap

Ingrediënten voor 8 wraps:
400 gram rundergehakt
1,5 ui
200 gram paprika
2 teentjes knoflook 
½ blik kidneybeans (ca. 200 gram uitlekgewicht)
1½ dl. hot chilisaus
¼ krop ijsbergsla
500 gram geraspte oude kaas
peper, zout, tijm, rode pepertjes
10 wraps

Voorbereiding:

  • Uien en paprika in kleine stukjes snijden
  • Kruid het gehakt met peper, zout en tijm
  • Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snij deze in ringetjes
  • Knoflooksaus volgens recept maken en 24 uur in laten trekken.
  • Sla in dunne reepjes snijden en in schaal serveren
  • Oude kaas in schaal serveren
  • Bak het gehakt samen met de uien voortdurend omroerend in de koekenpan
  • Knoflook en paprika toevoegen
  • Als laatste toevoegen de ringetjes rode peper, de kidneybeans  en de chilisaus.
Samenstellen van de wrap

  • Verdeel de ijsbergsla over de wrap
  • Doe hier de opgewarmde gehaktmassa op en strooi er wat geraspte kaas over
  • Voeg knoflooksaus naar smaak toe
  • Rol de wrap op en snij ze schuin door
Bron: wie het weet…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten