maandag 1 november 2010

Cajun wrap

Ingrediënten voor 4 wraps:
Saus
1 avocado
1 zakje guacamole mix (20 gram Sante Maria Tex Mex)
4 eetlepels zure room
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel citroensap
Vulling
1 teentje knoflook
400 gram varkensvlees, dun gesneden reepjes
1 eetlepel Cajun kruiden
1 blik rode kidneybonen (200 gram Bonduelle)
200 gram ijsbergsla

4 wraps

200 gram belegen geraspte kaas

Bereiding:
  • Schil de avocado en pureer het vruchtvlees.
  • Meng de guacamole mix met water volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Voeg de avocadopuree, citroensap en de zure room toe en zet de saus afgedekt ca. 1 uur in de koelkast.
  • Verhit de olie in een wok.
  • Voeg de vleesreepjes met de Cajun kruiden toe en roerbak ze in ca. 5 minuten gaar.
  • Pel de knoflook en pers hem boven het vlees uit.
  • Spoel de kidneybonen af, even uitlekken en toevoegen aan het vlees.
  • Na verhitten nog 5 minuten laten staan met deksel erop en vuur uit.
  • Verwarm de oven voor op de grillstand.
  • Wraps even verwarmen in de magnetron.
  • Verdeel saus, ijsbergsla en het vleesmengsel over de wraps en vouw ze dicht.
  • Leg de wraps in een ovenschaal en strooi er de kaas over.
  • Zet de ovenschaal 4 minuten onder de grill. Wel bij blijven, want verbrand snel
Bron: Super de Boer tijdschrift

Geen opmerkingen:

Een reactie posten