Ingrediënten voor 4
wraps:
Saus
1 avocado
1 zakje guacamole mix (20 gram Sante Maria Tex Mex)
4 eetlepels zure room
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel citroensap
Vulling
1 teentje knoflook
400 gram varkensvlees, dun gesneden reepjes
1 eetlepel Cajun kruiden
1 blik rode kidneybonen (200 gram Bonduelle)
200 gram ijsbergsla
4 wraps
200 gram belegen geraspte kaas
Bereiding:
- Schil de avocado en pureer het vruchtvlees.
- Meng de guacamole mix met water volgens de gebruiksaanwijzing.
- Voeg de avocadopuree, citroensap en de zure room toe en zet de saus afgedekt ca. 1 uur in de koelkast.
- Verhit de olie in een wok.
- Voeg de vleesreepjes met de Cajun kruiden toe en roerbak ze in ca. 5 minuten gaar.
- Pel de knoflook en pers hem boven het vlees uit.
- Spoel de kidneybonen af, even uitlekken en toevoegen aan het vlees.
- Na verhitten nog 5 minuten laten staan met deksel erop en vuur uit.
- Verwarm de oven voor op de grillstand.
- Wraps even verwarmen in de magnetron.
- Verdeel saus, ijsbergsla en het vleesmengsel over de wraps en vouw ze dicht.
- Leg de wraps in een ovenschaal en strooi er de kaas over.
- Zet de ovenschaal 4 minuten onder de grill. Wel bij blijven, want verbrand snel
Geen opmerkingen:
Een reactie posten