150 gram macaroni
300 gram bloemkoolroosjes
1 eetlepels olie
2 tenen knoflook
125 milliliter crème fraîche light
2 pangasiusfilets in repen van 3 centimeter
1 eetlepel basilicum, fijngesneden
100 gram geraspte pecorino kaas
Bereiding:
- Kook de bloemkoolroosjes in water met zout 2 –3 minuten en schep de roosjes uit het water en uit laten lekken.
- Kook de pasta in het nog kokende water met zout beetgaar en giet hem af.
- Giet de bloemkool af en laat de groente goed uitlekken.
- Verhit in een wok de olie en knoflook en bak de pangasiusfilet voorzichtig omscheppend gaar.
- Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak in 3–4 minuten knapperig gaar.
- Voeg de crème fraîche, het basilicum en zout en peper naar smaak toe.
- Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool en verwarm het geheel nog 1 minuut.
- Schep de pasta op 2 diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
Bron: een beetje van AH en een beetje van mijzelf.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten