3 rijpe avocado’s in partjes
250 gram scampi’s of garnalen
1 groene appel, met schil, in partjes
1 rode ui in ringen
Handvol rucola blaadjes
4 cm gemberwortel, geschild, in reepjes
2 eetlepels crème fraîche
2 eetlepels olijfolie
1-2 theelepels citroensap
Zout, peper
Bereiding:
- Meng avocado, garnalen, appel, ui, rucola en gember.
- Roer een dressing van crème fraîche, olie, citroensap en zout en peper naar smaak.
- Meng de dressing met de salade
- De scampi’s met versgemalen peper en zout in olijfolie op de grillpan bakken en verdelen over de salade.
De frisse appel vormt samen met de romige avocado een
heerlijke combinatie
Tip: Houd je niet van garnalen, dan vervangen voor bijvoorbeeld gerookte kip
Bron: gegeten bij Hajo en Lilian, recept afkomstig van Libelle
Geen opmerkingen:
Een reactie posten