maandag 31 december 2018

Ei, luchtig gebakken


Ingrediënten voor 4 personen:
4 eieren
1 volle eetlepel bieslook stukjes
1 volle eetlepel ham stukjes
Beetje geraspte kaas
Peper en zout



Voorbereiding:
Oven voorverwarmen op 180°C



Bereiding:
  • Eidooier scheiden van het eiwit, waarbij elke dooier apart in een klein schaaltje wordt gehouden.
  • Eiwit goed luchtig kloppen.
  • Beetje peper en zout erover strooien.
  • Bieslook en ham erbij en alles voorzichtig doorroeren.
  • Op een bakplaat 4 hoopjes van het eiwitmengsel maken.
  • Een kuiltje in het midden maken.
  • Eidooiers in de kuiltjes gieten.
  • Bestrooien met kaas.
  • 6 minuten bakken en eet smakelijk.

Tip: mooie presentatie van maken op een broodje of het is ook een leuk item op een salade.
Bron: Twisted


Geen opmerkingen:

Een reactie posten